A ZONTA CLUB SZOMBATHELY
1991 óta
KÉPVISEL – PÁRTFOGOL – SZOLGÁLTAT – TÁMOGAT

facebook icon gold

Március 10-én az idő is kegyes volt hozzánk. Semmi sem zavarta klubunk első Rózsa-napját a Tóvendéglőben.  "A nő tükörben" műsorunkat ajándéknak szántuk a hölgyeknek, és a kölcsönös megbecsülést, elfogadást gyakorló párjuknak. Fellépőink önzetlen közreműködést vállaltak: a Weöres Sándor Színházból Alberti Zsófi és Fekete Linda, a Művészeti Szakgimnáziumból Kelemen Anett, Papp Dia és Szvoboda Adél, akiket tanáruk, Magyar Szilvia is elkísért, továbbá a Rimányi Táncstúdióból Szikszai Lilla és Román Gergő. Mindannyiunk számára kedves meglepés volt, hogy klubunk korábbi patronáltja, Futó Kovács Szandra éppen idehaza tartózkodott, és trombitaszólójával megtisztelte rendezvényünket. (Fotók a Képgalériában.)

Köszönjük az Esőemberke Alapítvány, a Soroptimist, a TIT Hölgyklub, a Lions és a Rotary klubnak, hogy velünk tartottak. A báli zenét a Spectrum Band zenekar szolgáltatta.

rozsanapEstünk fénypontja "Az önzetlenség rózsája" emléklap átadása volt, melyet azért alapítottunk, hogy elismerjük a klubunk érdekében végzett kimagasló személyes teljesítményeket. Első ízben közösségünk egyik alapító tagja, a Zonta Alapítvány a Mozgássérült Gyermekekért első elnöke Dr. Pethő Józsefné Dr. Pungor Zsuzsanna vehette át, aki gyógyító hivatása mellett kimagasló nagylelkűséggel, hosszú időn át munkálkodott a Zonta céljainak eléréséért. Az emléklapot Mák Károlyné alapító tag, többszörös elnök, Somogyi Miklósné az alapítvány jelenlegi elnöke, és P. Toldi Márta Dr. (PhD) a klub soros elnöke adta át.

Hálásak vagyunk Sellyei Tamásnak a Rózsa-nap igényes arculattervéért, továbbá a tombolatárgyakat ajándékozó magánszemélyeknek és cégeknek, hogy hozzájárultak jótékonysági estünk sikeréhez! Áprilisban máris segítik aktuális jószolgálati tervünket az adományok. Az Aranyhíd Iskolában tanuló diákoknak viszünk ajándékba egy vidám, tavaszi zenés műsort.


PTM