A ZONTA CLUB SZOMBATHELY
1991 óta
KÉPVISEL – PÁRTFOGOL – SZOLGÁLTAT – TÁMOGAT

facebook icon gold

phoca thumb l mini nekkar tthrenta 17November 23-án hagyományos helyszínén, a Premontrei Gimnáziumban ismét lélekemelő koncertet adott klubunk szervezésében a Művészeti Szakgimnázium zenei tagozata. A népes közönség ez alkalommal is átélhette, ahogy Paulik Ákos és Kalló Zsolt az ének- és zenekarral, a szólistákkal együtt szárnyalva a partitúrából magával ragadó zenét varázsolt. Ráadásként különleges élményt is kaptunk. Tóth Renáta 12. osztályos diák önálló betanítása szerint vezényelte a kórus két karácsonyi népének-előadását az Eperjesi Graduálból, melynek hangzását még magasztosabbá tette Prehoffer Gábor orgona kísérete. A tanár úr a további műsorszámoknál csembalóval is gazdagította az élményt. A megszólaltatott énekes és hangszeres szólisták talentuma fényesen igazolja, hogy milyen kincset érő tehetséggondozás folyik az iskolában! Köszönjük szépen a felkészülést és a hangversenyt!

 

Az est folyamán Papp-Ionescu Dóra, a Weöres Sándor Színház társulatának tagja lírai versmondással gazdagította a műsort.

Hálásak vagyunk a szívből jövő adományokért minden vendégünknek, a burgenlandi Zonta Club és a szombathelyi társklubok érdeklődéséért, a „Lakoskert”-nek a hangszerszállításért és a csodaszép Mikulás-virágokért, a Premontrei Gimnáziumnak a befogadásért, továbbá NLG-s közösségi szolgálatos diák segítőinknek alkalomhoz illő, kifogástalan közreműködésükért.

PTM